Ungdomar

Läxhjälp

Med rätt stöd kan alla lyckas!

Känner du dig ibland frustrerad över att du inte når dina mål i skolan? Har du ämnen som är lite extra utmanande för dig? Allakandos läxhjälp får dig att lyckas!

 

Alla känner sig ibland otillräckliga, små och okunniga. Det är lätt att då och då drabbas av känslan av att alla andra, förutom just jag, har koll på läget. Men ju mer press du sätter på dig själv desto svårare blir det. Det absolut värsta du kan göra är att intala dig själv att du inte kan. Du kan allt du vill! Om du väljer att tro att du klarar av något så kommer det också att gå vägen. Men för att få den peppen kan du behöva stöd utifrån, vänd dig till oss på Allakando! Vi tror på dig.

Kunskap kommer inte av sig själv

Värt att känna till är också att kunskap och förmåga att lära aldrig är förutbestämt, det förändras och

utvecklas över tid. När du fastnar i något och inte vet hur du ska ta dig vidare i din strävan mot målet kan det kännas som ett hopplöst fall och att det inte är någon idé. Det känns kanske som att alla andra fattar utom du. Ligger man långt efter tar det också tid att komma ikapp. Det händer inte över en natt. Ge inte upp och fastna inte i en nedåtgående spiral.

Hitta kraften inom dig

Allakando tror på din förmåga att nå dina mål. Vi är övertygade om att oavsett var du kommer ifrån och vilken ryggsäck du bär runt på, så har du nyckeln till framgång inom dig. En av alla dem som har hört av sig till oss är Lottie. Hon behövde hjälp med matten. Så här säger hon om den hjälp hon fick av oss på Allakando:

-  Ett stort fett tack till Allakando som var BÄST på mattekursen. Helt otroligt men jag lärde mig mer igår än jag gjort under hela året! Jag förstår inte varför inte hela Sveriges skolsystem kan fungera likadant.

Vi väljer den bästa privatläraren för dig

För dig som vill prova på vår läxhjälp är ett första steg att ta kontakt med oss och berätta vad du behöver hjälp med. På detta sätt förstår vi vilka behov du har och kan välja den bästa privatläraren för just dig. Du får sedan träffa privatläraren på en prova-på-träff där du kan känna efter hur det funkar mellan er.