Föräldrar

Funderar du också över ditt barns eller

barnbarns livsstil ibland? Kanske tycker du att han/hon sover för lite, rör sig för lite eller sitter för mycket vid datorn och mobil. Då är du inte ensam och du har kommit rätt. Här kan du få information om sömn, motion, medieanvändning och annat som rör barn och ungas livsstil. Använd menyvalen för att hitta det du är intresserad av. Om du tittar in på ungdomarnas sida kan du se vad de får för kunskap och tips.

Livsstilen påverkar hur man mår och hur det går i skolan. För att man ska må så bra som möjligt och för att det ska gå så bra som möjligt i skolan behöver man stå stadigt. När man som förälder hjälper sina barn att få till en stabil bas blir man ofta anklagad för att vara tjatig. Berätta för ditt/dina barn att det inte är tjat utan det är så det låter när föräldrar i största välmening och för sina barns bästa bygger så bra man kan, bara för deras skull 🙂 Skriv ut och sätt upp bilden på kylskåpet så blir det förhoppningsvis lite lättare att hjälpa dem.

Det är vad du gör på dagen som avgör hur nästa natts sömn blir. Här hittar du en lista på hur man bygger upp en sömnskuld och bäddar för en god natts sömn.

Du hittar avslappningsövningar för gratis nedladdning under Läs mer…