Konferenser

KONFERENS – Popcornhjärna

23 september 2019

Saturnus konferens, Stockholm

Vad händer inne i en popcornhjärna och vilka konsekvenser kan det få för inlärning och förmågan att handskas med känslor samt vad kan vi göra för att minska de negativa konsekvenserna?

I samarbete med Teamkoncept anordnar vi en konferens på det högaktuella ämnet popcornhjärna. Vad händer när man i snabbt tempo hoppar mellan olika aktiviteter vid skärmen samt växlar fokus och när hjärnan poppar omkring i tusen tankar hit och dit? Hur påverkas våra elevers hjärnor samt vilka konsekvenser får det för deras psykiska hälsa och deras skolresultat?

Vi har bjudit in psykiatriker och barnpsykoterapeut Hassan Jaghoory som beskriver den nya tekniken som en tsunami för

Läs mer & boka

Skräddarsydda konferenser

Vi arrangerar er konferenser utifrån era önskemål om inriktning, ämnen och föreläsare.

Vill ni inspirera, utbilda er personal eller kicka igång ett projekt, en termin eller ett nytt arbetssätt? Då är en konferens ett bra sätt. Vi ordnar med lokal, mat och fika, bokar föreläsare som passar målet och syftet med er konferens. Ni får ett fast pris och vi tar hand om allt.

I september 2018 anordnade Ung Livsstil en konfernes för elevhälsans personal från en friskolekoncern.  Temat för dagen var “Skärmar, stress och hälsofrämjande arbete i klassrummen”.

Mejla eller ring oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

 

 

Läs mer & boka