Föräldrar

Böcker

Hjärnskolan – inlärning, fokus, minne och motivation. 

I den här boken beskriver författarna Anna Nygren och Åke Pålshammar vad som händer i hjärnan vid inlärning, när man fokuserar eller tappar fokus, vad man kan göra för öka möjligheterna att minnas eller hålla motivationen uppe och mycket, mycket mer.
199,00 kr

Priset är 199 kronor inklusive moms och frakt. Skriv leveransadress i meddelandefältet.

Paketpris för båda böckerna är 300 kronor inklusive moms och frakt.

300,00 kr

bild framsida3Så funkar det! -sömn, stress och lite annat har fått mycket goda vitsord, inte minst från personal i elevhälsan som använder den i sitt arbete och från föräldrar som använt den för att få stöd i argumentationen kring till exempel sovtider. Den första upplagan är slutsåld och den andra upplagan finns nu till försäljning. Det är endast några småsaker som är ändrade och den har fått en ny framsida. I övrigt är det samma bok.Den här boken är den första i ämnet skriven direkt för ungdomar och faktiskt fortfarande den enda. Grunderna för sömn, stress etc. är samma för alla oavsett ålder passar den alla åldrar. Den är lättläst och bilderna bidrar till förståelse, igenkänning och lockar till skratt.

Här kan du köpa boken mot kortbetalning 199,00 kr

Priset är 199 kr inklusive moms och frakt. Skriv leveransadress i meddelandefältet. Boken levereras inom 2-5 dagar.

Vill du hellre köpa boken mot faktura använder du kontaktformuläret och anger hur många ex du önskar, din leveransadress och eventuell faktureringsadress. Du kan också beställa boken från någon Läs mer…