Föräldrar

Funderar du också över ditt barns eller

barnbarns livsstil ibland? Kanske tycker du att han/hon sover för lite, rör sig för lite eller sitter för mycket vid datorn och mobil. Då är du inte ensam och du har kommit rätt. Här kan du få information om sömn, motion, medieanvändning och annat som rör barn och ungas livsstil. Använd menyvalen för att hitta det du är intresserad av. Om du tittar in på ungdomarnas sida kan du se vad de får för kunskap och tips.

Du hittar avslappningsövningar för gratis nedladdning under Ungdomar/sömn/tips. Där finns Lugnets Trappa och tre andra avslappningsövningar i mp-3-format. De är toppen för att komma ner i varv, stresshantera eller somna.

Nya saker kommer att läggas till allt eftersom för att bygga ut sidan och uppdatera den. För att du som är återbesökare inte ska behöva leta efter nyheter och tillägg finns en sida som heter nytt. Där kan du se när något nytt läggs in, var det handlar om och var du ska leta efter det.

Tips, råd och verktyg hittar du under respektive område på både föräldrasidan och ungdomssidan. Kom ihåg att ta ett steg i taget till förändring. Det är lätt att man vill göra för mycket och då är risken att man inte orkar hålla ut. Välj ut en sak och fokusera på den. När ni uppnått det ni vill kan ni fokusera på nästa steg.

Det är genom repetition man lär sig saker. Du kommer att märka att många saker upprepas på olika sidor. Det är för att öka chansen till inlärning 🙂