Aktuellt

Tillbaka efter semestern

Jag hade tänkt mig att smyga igång höstterminen i lugnt tempo men här drog det i gång med besked. P4 Stockholm hade en förmiddag om mobilanvändning i torsdags fm och jag blev inbjuden att vara med. Vi pratade lite om varför man har svårt att låta bli sin mobil och vad man kan göra för att medvetandegöra sitt skärmbruk.

På fredagen blev jag uppringd av en journalist från TT som skulle skriva en artikel om att få barnen i säng i tid igen efter sommarlovet. Så klarar du skolstarten var titeln på TT:s artikel som resulterade i flera artiklar i bland annat SvD, Helsingborgs Dagblad, Metro och Sydsvenskan.

Det har redan kommit in flera anmälning till kursen “Förebyggande och hälsofrämjande arbete i skolan” trots att skolorna knappt har kommit igång. Kul att det är ett sådant intresse för den nya kursen.

Känns skönt att vara igång igen. Ledighet är skönt men med ett så fantastiskt jobb som jag har är det toppen att vara igång igen.