Företag

Räcker det inte med gymkort?

Vi erbjuder föreläsningar och utbildning för företag. Anställda som får tillräckligt med sömn och har goda kost- och motionsvanor mår bättre och  presterar bättre. Genom att tillgodose de grundläggande behoven kan man öka både den fysiska och den psykiska hälsan hos sin personal.

De flesta arbetsgivare erbjuder sina anställda träning på arbetstid, gymkort eller friskvårdsersättning för att arbetstagarna ska få de hälsovinster som fysisk aktivitet ger. Den utvecklingen är toppenbra men det räcker tyvärr inte.

För att man ska må så bra som möjligt och för att det ska gå så bra som möjligt på jobbet, i relationer och på fritiden behöver man även tillgodose de grundläggande behoven av sömn, kost och återhämtning.

Föreläsningar och utbildning

  • Sov gott! – En föreläsning om varför vi sover, hur mycket man behöver sova, hur sömnen är kopplad till både hälsa och prestation mm. Föreläsare: Anna Nygren
  • Stress – En föreläsning om vad stress är, hur den påverkar oss samt hur man handskas med den. Föreläsare: Åke Pålshammar och Anna Nygren
  • Hjärnskolan – En föreläsning om hur vår hjärna påverkas av sömnbrist, stress och skärmar
  • Skräddarsydda föreläsningar och utbildningar utifrån kundens behov.
  • Hjärna och beteende – Från och med september 2018 kommer vi även att ge distansutbildningen Hjärna och beteende. Den här utbildningen är för dig som vill ha en grundlig och bred inblick i hjärnans värld.

I oktober 2017 var Åke Pålshammar och Anna Nygren med på Skolforum och pratade om hjärnan och inlärning. Åke Pålshammar pratar bland annat om kognitiv och affektiv neurovetenskap.

Se filmen från UR-play här.

Mejla anna.nygren@unglivsstil.se för offert på föreläsningar, utbildning och work-shops.