Konferenser

KONFERENS – Motivation, engagemang och feedback

8 januari 2018 – Uppsala UKK 

Heldagskonferens för skolpersonal om motivation, engagemang och feedback.

Plats: Uppsala konsert och kongress, ett stenkast från Uppsala central. Tid 08.30 – 16.30.

Ordinarie pris per person är 3195:- inkl. lunch och fika. Boka-tidigt-rabatt – 2695:-  gäller t.o.m den 30/10. Kontakta oss för prisuppgift om ni fler är fyra deltagare. Ladda ner inbjudan i pdf-format. 

Hur får man motiverade och engagerade elever i skolan?

Under en heldagskonferens i Uppsala får man chansen att lyssna till inspirerande föreläsare som delar med sig av sina tankar och forskning samt ger tips och verktyg för hur man med enkla medel kan öka motivationen och engagemanget hos sina elever. För att ge er maximal utdelning av konferensen har vi bjudit in fyra fantastiska föreläsare med erfarenhet inom området. Här blandas handfasta klassrumstips med hjärnforskning för att både elever och skolpersonal ska få de bästa chanserna att nå framgång i klassrummet.

Föreläsare

Vi har glädjen att kunna presentera fyra erfarna och välmeriterade föreläsare, alla med stark koppling till skolan och elevernas vardag. Här kan du läsa mer om och lyssna på föreläsarnas egna beskrivningar av sina föreläsningar.

Alva Appelgren är dr. i kognitiv neurovetenskap vid institutionen för Klinisk Neurovetenskap vid Karolinska Institutet. Alva har forskat inom feedback, beröm och motivation och hon kommer att dela med sig av sin forskning. Hör henne beskriva sin föreläsning:

Beppe Singer har en bakgrund inom skolan men är kanske mest känd som programledare för SVT:s vetenskapliga program för barn. Beppe kommer att prata om sånt de flesta lärare kan känna igen sig i. Hör hans egna ord om föreläsningen.

Magnus Blixt är lärare och tf rektor vid Glömstaskolan. Han är en flitig bloggare som syns i de flesta sammanhang där man diskuterar skolutveckling. Magnus kommer att dela med sig av konkreta tips, råd och idéer om hur man skapar en skola för varje elev.

Åke Pålshammar är senior universitetslektor vid Uppsala universitet. Han har skrivit en avhandling om uthållighets- och koncentrationsförmåga hos skolbarn. Åke kommer bland annat att prata om inre driv och belöning ur ett hjärnperspektiv. Hör Åke berätta om innehållet i föreläsningen:

Vägbeskrivning och rabatterat boende

Här hittar du en vägbeskrivning till Uppsala Konsert och Kongress. Önskar ni boende finns här två alternativ. Radisson Blu Hotel Uppsala och Park Inn by Radisson Uppsala ger konferensdeltagarna rabatt på boende i samband med konferensen. Klicka på hotellänkarna för bokning.

Boka era platser här