Konferenser

KONFERENS – Motivation, engagemang och feedback

8 januari 2018 – Uppsala UKK 

Heldagskonferens för skolpersonal om motivation, engagemang och feedback.

Plats: Uppsala konsert och kongress, ett stenkast från Uppsala central. Tid 08.30 – 16.30.

Ordinarie pris per person är 3195:- inkl. lunch och fika. Boka-tidigt-rabatt – 2695:-  gäller t.o.m den 30/10. Kontakta oss för prisuppgift om ni fler är fyra deltagare. Ladda ner inbjudan i pdf-format. 

Läs mer & boka

KONFERENS OCH WORK-SHOP – Förebyggande och hälsofrämjande arbete i skolan

19-20 mars 2018 – Uppsala UKK

Måndagen den 19 mars är det heldagskonferens och tisdagen den 20 mars följer vi upp med en work-shop. Vi jobbar fortfarande med programmet och bokningen av intressanta, kompetenta och inspirerande föreläsare. Vill du få förhandsinformation om programmet och chans att boka plats på vår work-shop som har ett mycket begränsat antal platser. Mejla din intresseanmälan till info@unglivsstil.se och ange “Förhandsinfo 19-20/3”.

Vi lägger ut programmet så snart det klart 🙂

Läs mer & boka

KURS – Systematisera det förebyggande och hälsofrämjande arbetet i skolan

VT 2018 – Uppsala UKK

Heldagskurs för skolpersonal. Kursen kommer att ges under den senare delen av vårterminen 2018. Vi går igenom hur man kan organisera det systematiska förebyggande och hälsofrämjande arbetet i skolan. Kursen baseras på iakttagelser och rekommendationer från Skolinspektionen, Skolverket och Skolkommissionen. Vi går igenom hur man planerar, genomför, utvärderar och analyserar samt hur man gör arbetet mål- och resultatstyrt.

Vill du få förhandsinformation om dagen och chans att boka plats mejlar du din intresseanmälan till info@unglivsstil.se och ange “Förhandsinfo F&H”.

 

Läs mer & boka

KURS – Hjärnskolan, inlärning, fokus, minne och motivation

VT-18  Hjärnskolan

Hjärnskolan bygger på boken med samma namn som kom hösten 2016. Under kursen får man grundläggande kunskap om vad som händer i hjärnan vid inlärning, fokus samt inlagring och framtagning av minnen såväl som konkreta och handfasta klassrumstips för hur man t ex kan öka motivationen och optimera inlärningen hos eleverna. På ett

Läs mer & boka